ANALIST DENKT DAT BITCOIN’S POMP IN DE RICHTING VAN $14.000 „FISHY“ LIJKT

  • Analisten vrezen dat Bitcoin na de pauze van 14.000 dollar op zaterdag wordt geprimed om te vallen.
  • De recente prijsactie is vlekkerig geweest door een gebrek aan opvolging bij $14.000.
  • Een analist voegde er ook aan toe dat met de onzekerheid op de beurs en met de Amerikaanse dollar-index op steun, BTC een goede kans heeft om lager in plaats van hoger te gaan.

BITCOIN GEPRIMED OM TE LATEN VALLEN, ANALISTEN VREZEN

Analisten vrezen dat Bitcoin is klaargestoomd om terug te keren, omdat de prijsactie na de $14.000 onderbreking op zaterdag is afgenomen.

De onderstaande grafiek werd onlangs gedeeld, waaruit blijkt dat BTC „drie schijven in grote weerstand“ heeft gevormd en dus een pullback onder ogen kan zien als er geen opvolging plaatsvindt. De analist voegde eraan toe dat met de onzekerheid op de beurs en met de Amerikaanse Dollar Index op steun, BTC een goede kans heeft om lager in plaats van hoger te gaan:

„Weer kort op $BTC, iets aan deze weekendpomp lijkt me niet goed. 3 drives-ish in grote weerstand, voorraden stront het bed vorige week, verkiezing begin volgende week, solide RR en $DXY op steun. Nog stijgend algemeen, zijn de trekruggen geen slecht ding. Laten we eens kijken wat er gebeurt.

STERK ONDERLIGGEND BOD

Hoewel Bitcoin technische signalen heeft die duiden op een correctie, is er een sterk onderliggend bod.

Crypto-asset-analist „Light“ deelde onlangs het onderstaande commentaar. Hij denkt dat een groot deel van de „koopdruk die concurreert voor de aanscherping van de BTC-liquiditeit aan de verkoopkant deze laatste weken afkomstig is van de instellingen“.

„Veel van de koopdruk die concurreert voor de aanscherping van de BTC sell-side liquiditeit de laatste weken komt van de instellingen. Ze kopen van mensen die in de ongelovige fase zitten. Het retailsegment is momenteel helemaal niet oververhit. Het zal wel snel zijn.“

De handelaar voegde eraan toe dat zodra particuliere beleggers de Bitcoin-markt betreden, de prijs van de munt meer dan $20.000 kan bedragen.

Analisten blijven ook bullish vanwege macro fundamentele redenen.

Tyler Winklevoss verklaarde onlangs:

„Ik denk dat we een all-time-high prijs zullen zien voor #Bitcoin voordat 2020 voorbij is. Ook al is de prijs in minder dan een maand tijd gestegen van 10k naar bijna 14k, het is nog niet echt op een breakout-run gegaan. Als we beginnen met het zien van 3-5k pieken dan zullen de stieren op de vlucht zijn.“

De Winklevoss Twins denken dat de inflatietrend de komende maanden en jaren de Bitcoin drastisch zal doen toenemen.

Dieser Beitrag wurde unter Hongkong, weekendpomp veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.