Cardano ADA Prijsvoorspelling – Cardano ADA loopt het risico om onder het $0,09 niveau te vallen, Zal de lagere lonen doorgaan? 16 september 2020

  • Cardano ADA is ongelooflijk Bearish Tegen de USD omdat de Stieren niet in staat zijn om Significante Bearish Momentum te krijgen.
  • De lagere Lagen zullen op korte termijn de prijs van het ADA-merkteken zien dalen onder het $0,90 niveau.

Cardano ADA Price Prediction – In navolging van de Cardano Shelley hardfork is de prijs van de ADA penning bearish ten opzichte van de USD en Bitcoin BTC. Alle winsten na de Shelley zijn afgeschreven en het is niet te voorspellen hoe slecht het zal worden totdat het beter wordt. De daling van de prijs van de Cardano ADA penning is ontmoedigend omdat de penning de eerste maanden van het jaar hoger is gegaan ten opzichte van de USD en Bitcoin BTC. We weten allemaal dat dit vooral te wijten was aan de hype rond de Cardano Shelley hardfork. Sinds Shelley klaar is, heeft de Cardano ADA-munt zijn winst verloren. Twee dingen zouden kunnen bijdragen tot een nieuwe stijging van de prijs van Cardano ADA; een marktbreed herstel, een andere update op het Cardano netwerk.

Cardano ADA Prijsvoorspelling – Cardano ADA Prijs valt lager ondanks Fundamenteel Potentieel

Op het moment van schrijven was de prijs van de Cardano ADA-munt 0,092052 dollar. Dit betekent dat het met 4.14% is gedaald ten opzichte van de USD en met 5.36% ten opzichte van Bitcoin Evolution. Het handelsvolume over een periode van 24 uur was $1.050.385.215 en de marktkapitalisatie was $2.863.973.014. Het speelfiguur heeft meer dan 50% van zijn post-Shelley winst verloren en een daling onder het $0,09 niveau zal het XRP speelfiguur hoogstwaarschijnlijk terug naar een jaarlijks dieptepunt slepen. Het goede nieuws is dat er steun zal zijn bij $0,085 om lagere dieptepunten op korte termijn te voorkomen. De volgende ondersteuning na dit niveau zal $0.077 zijn en uiteindelijk $0.076. De belangrijkste steun na dit niveau zal op $0.075 liggen.

Als Cardano ADA op korte termijn vooruitgang wil boeken, moet het zijn weg terug vinden boven het $0.11 niveau dat ver boven het huidige niveau ligt. Als het token boven het $0.11-niveau beweegt op korte termijn, zal het zijn weg terug vinden naar het $0.12-niveau en uiteindelijk $0.13. Het is voor elke nieuwkomer moeilijk te geloven dat het Cardano ADA-muntje een paar maanden geleden al eens $0,15 was. Er moet een beweging zijn boven de huidige voortschrijdende gemiddelden als de Cardano ADA-munt is om te zien elke bullish acties. Een al lang bestaand plan tegen de USD zal de ADA-munt naar een herstelfase brengen.

Bitcoin BTC is al een bullish recovery zone binnengegaan, maar daar heeft het nog een lange weg te gaan als het de allesoverheersende weerstand van $12.000 wil doorkruisen. De belangrijkste cryptocurrency wordt momenteel verhandeld aan $10.881,31. Het is met 1.26% gestegen in het laatste uur en zal waarschijnlijk op korte termijn hoger worden.

Dieser Beitrag wurde unter Bitcoin veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.