Yearn Finance Seeks Tradeoff met YFI Minting Voorstel

Yearn wil meer penningen maken voor zijn ontwikkelaars

  • 70% voor het slaan van 22% meer YFI.
  • YFI-prijzen iets verlaagd naar $31.650.

Het Trust Project is een internationaal consortium van nieuwsorganisaties dat standaarden voor transparantie opbouwt.

De Yearn Finance decentralized finance aggregator ondergaat een voorstel dat, als het wordt aangenomen, zal leiden tot het slaan van meer YFI-munten om de toekomstige ontwikkeling ervan veilig te stellen.

De enorme hype die ontstond toen Yearn Finance tijdens de DeFi boom van vorig jaar van start ging, was grotendeels gecentreerd rond Crypto Bull het aanbod van penningen. Met een limiet van slechts 30.000 YFI-munten werden ze als zeer exclusief ervaren. Hun prijs schoot dan ook omhoog naar vier keer de prijs waar Bitcoin op dat moment voor handelde.

Er was echter geen officiële harde dop in steen gezet in die tijd. Om „zijn toekomst veilig te stellen“, heeft de Yearn gemeenschap een andere munt besproken voor zijn onlangs goedgekeurde YIP-56 voorstel, „Buyback and Build Yearn“ (BABY).

Het voorstel om YFI-beloningen te gebruiken om YFI op de open markt terug te kopen en te gebruiken als contributiebeloningen en andere Yearn-initiatieven werd goedgekeurd met een goedkeuring van 99,4%.

Munten Nog eens 6.666 YFI

Het huidige voorstel is om meer munten te slaan voor ontwikkelaars en de schatkist;

„Mint 6.666 YFI. Gebruik ~1/3 van de geslagen YFI om belangrijke medewerkers te belonen en zet ~2/3 van de geslagen YFI in de Schatkist onder de controle van de gemeenschap door middel van toekomstige voorstellen“.

Het team is van mening dat dit laatste financieringsvoorstel de visie van het BABY-voorstel consolideert en toch de belangrijkste contribuanten behoudt. In tegenstelling tot concurrerende platforms Uniswap en Compound, wees Yearn geen van zijn $500.000 schatkistpot toe aan het team.

Yearn, dat ook zijn kostenstructuur onlangs heeft aangepast, wil wanhopig voorkomen dat zijn kernontwikkelaars overlopen naar rivaliserende projecten met betere stimulansen, dus werd het voorstel om meer te minteren gecreëerd. Het voegde eraan toe dat het slaan van munten de enige optie kan zijn;

„Gezien het feit dat een conservatief cijfer momenteel een orde van grootte hoger is dan het jaarinkomen van de YFI-houder, is de enige redelijke manier om de kloof op korte termijn te overbruggen door middel van een munt.“

6.666 YFI-munten zijn momenteel goed voor 22% van het aanbod. Een verhoging van ongeveer 20% werd bepaald als het minimale haalbare bedrag om een concurrerend retentieplan te kunnen bieden. Het verklaarde dat dit in overeenstemming was met wat andere platforms hebben gedaan. Aave, bijvoorbeeld, heeft 23% geslagen toen het van LEND naar AAVE migreerde.

Op het moment van schrijven was het voorstel met 209 van de 298 stemmen voor 70% goedgekeurd. Naar verwachting zal er een formele stemming over het bestuur volgen.

Etherische aspecten

Uiteraard zal een verhoging van het totale aanbod met 22% waarschijnlijk gevolgen hebben voor de markten en de YFI-prijzen. Op het moment van schrijven werd de DeFi-token verhandeld op 31.650 dollar, een daling van 2,5% op de dag.

Ondanks de terugval in de afgelopen weken, is YFI nog steeds 38% gestegen sinds dezelfde tijd vorige maand. Op dit moment zit het echter 26% verwijderd van het recordniveau.

Dieser Beitrag wurde unter Blockchain veröffentlicht. Setzen Sie ein Lesezeichen auf den Permalink.